Gårdagens släpp var inte nog. Nu droppar Way Out West ytterligare tre akter - och det är inget småflis vi snackar om.

En legend, en Grammisdrottning och en popstjärna. Way Out West sparar inte på krutet till årets festival i Slottsskogen. På torsdagen kan arrangörerna avslöja att inga mindre än Eva Dahlgren, Frida Hyvönen och LÉON kommer till Göteborg i augusti.

Sedan slutet av 70-talet har Eva Dahlgren haft en plats i de svenska folkets hjärtan. Från debutalbumet "Finns Det Nån Som Bryr Sig Om" (Ja det fanns det, Eva) till fjolårets comeback-album "Jag Sjunger Ljuset" har hon berört och inspirerat lika väl publik som andra inom branschen.

I höstas bytte Frida Hyvönen engelska mot svenska då albumet "Kvinnor och Barn" mötte massorna. Vilket lyckodrag och vilket mottagande! Vid tisdagens Grammisgala fick artisten kliva upp på scenen två gånger om när hon kammade hem pris i de tunga kategorierna Årets Kompositör och Årets Textförfattare.

LÉON är framtiden. Popstjärnan från Stockholm har redan tagit sig en bra bit mot världstoppen med hits som "Tired Of Talking" och "Think About You". Hon har över 50 miljoner streams på Spotify och kommer till Way Out West med en redig uppsättning låtar i skafferiet. I sommar kommer artistens första album - och världen kan inte vänta!

I sommar får vi se dem alla på scenerna i Slottsskogen!