Biljetterna till Sabatons spelning i Luleå Energi Arena är sedan länge slut, men trycket fortsatt stort. Nu flyttas spelningen till betydligt större Coop Norrbotten Arena.

Förra året släppte Sveriges kanske mest omtyckta heavy metal-band Sabaton nya albumet "The Last Stand", vilket de nu följer upp med en stor världsturné som stannar till i bland annat USA, Finland och Spanien. Självklart blir det även spelningar på hemmaplan för Falunbandet - åtta på svensk mark för att vara exakt.

Den 1 april var det planerat att bandet skulle lira på Luleå Energi Arena. På grund av det höga biljettrycket flyttas nu konserten till den större Coop Norrbotten Arena strax utanför Luleå. En glad nyhet för er Sabaton-fans där ute!

- Det känns riktigt bra att det är ett så hårt tryck på Sabaton-biljetterna. Och extra kul att vi nu i samråd med bokningsbolaget har flyttat spelningen till Coop Norrbotten Arena för att ge ännu fler hårdrocksfans möjlighet att uppleva Sabaton live, hälsar Patrik Örnkloo, producent Kulturens Hus.