För tredje året i rad ger sig Norlie & KKV ut på stor sommarturné!

"Ingen annan rör mig som du", "Din idiot", "Tröjan du hatar" och "Där jag hänger min hatt" - det har varit svårt att undgå Norlie & KKV framfart de senaste åren. Duon med flera miljontals spelningar på Spotify har två år i rad noterats för årets mest streamade låt på svenska.

I dag släpps en helt ny singel från Stockholmsduon med namnet "Säg nåt som får mig att stanna" och i sommar blir det ut på de svenska vägarna. Turnén inleds på Gröna Lund och stannar därefter till på bland annat Västerås Cityfestival, Nattivalen i Arvidsjaur och Arvika Hamnfest.

- Vi är väldigt glada över att vi får möjligheten att ge oss ut på turné, för tredje året i rad. Vi har utvecklat vår produktion, vår show och vårt eget artisteri. För all kärlek vi har fått på scenen vill vi ge tillbaka allt och lite till. Peppen har aldrig varit högre och sommaren 2017 kommer bli en milstolpe i vår karriär. Vi och vårt fantastiska band och crew ska bjuda på en show som vi rakryggade kan säga är den bästa vi någonsin gjort. Hoppas vi ses i sommar!, hälsar Norlie & KKV.

Turné Sommar 2017

25/5 Gröna Lund, Stockholm
3/6 Olstorp Festplats, Tidan
30/6 Västerås Cityfestival, Västerås
1/7 Bråvalla, Norrköping
2/7 Tall Ship Races, Halmstad
7/7 Sensommar, Sundsvall
8/7 Nattivalen, Arvidsjaur
14/7 Åsele Marknad, Åsele
26/7 Gävle Slick City, Gävle
4/8 Nynäskalaset, Nynäshamn
5/8 Arvika Hamnfest, Arvika
25/8 Eksjö Stadsfest, Eksjö
9/9 Sigges Loge, Gislaved

Fler datum tillkommer