I dag släpps programmet till årets upplaga av Göteborgs Kulturkalas!

En av Nordens största kulturfestivaler är tillbaka den 16-20 augusti! Årets upplaga av Göteborgs Kulturkalas är som vanligt helt gratis och bjuder på aktiviteter och underhållning för alla.

- Jag är oerhört stolt över att vi nu kan presentera Kulturkalasets program. Visserligen har vi många programpunkter kvar att släppa och det gör vi fram till att programtidningen går i tryck, i början på augusti, och jag lovar att det kommer att finnas något för alla. Tillsammans med alla våra samarbetspartners har vi åter lyckats skapa ett spännande program som kommer att skapa många oförglömliga upplevelser, hälsar Tasso Stafilidis, verksamhetsansvarig på Göteborg & Co för Göteborgs Kulturkalas.

Sommarens program bjuder på artister så som Teddybears, Beatrice Eli, Arvingarna & Lotta Engberg, Andra Generationen, Kristian Anttila och libanesiska superstjärnan Nawal El Zoghbi. Dessutom blir det i vanlig ordning Barnens Kulturkalas i Trädgårdsföreningen med hundratals programpunkter samt Green Corner med fokus på gröna matupplevelser, utomhusdisco på fyra olika språk och Cirkustältet som nu flyttat till Kungstorget.

Hela programmet hittar du här!