Centrala Grums och Sveaparken är åter skådeplats för Lilla Skördefesten!

Det är för andra året i följd som Grums kommun bjuder in till en heldag med lokala matproducenter. Lilla Skördefesten går av stapeln i centrum lördagen den 9 september, då flertalet utställare visar upp sin verksamhet och sina produkter i Sveaparken.

- Det känns helt rätt att ge våra invånare möjlighet att träffa och handla av lokala matproducenter, kanske köpa lite fika och sätta sig i parken eller bara prata med folk - i förhoppningsvis härligt sensommarväder, säger Anna-Marie Jäger på Grums Kommun.

I fjol lockade skördefesten ett hundratal besökare och fem utställare. I år kan grumsbor smaka på godsaker från Nilssons Ost, Kullens Bigård, Åshammars Permakultur och Nysäters Café & Delikatesser samt beundra fina höstplanteringar från Blomriket. Dessutom deltar Grums bibliotek med en pop-up-bibbla fylld av böcker på temat skörd, odling och trädgård och så är Tillväxtenheten på plats med en frågequiz.

- I år händer det även lite utanför ICA Klingan och på OKQ8 och affärerna i Grums centrum har ju lördagsöppet. Så vi hoppas att många tar chansen och kommer till centrum på lördag, hälsar Anna-Marie Jäger.