För 25 år sedan slog Lisa Nilsson igenom med dunder och brak när hon släppte sin tredje platta "Himlen Runt Hörnet". I dag är hon en av landets mest älskade artister och i höst får vi se henne på Göta Lejons scen för två jubileumskonserter.

Nilssons tredje album, som släpptes 1992, rymde bland annat de tre superhitsen "Varje Gång Jag Ser Dig", "Allt Jag Behöver" och "Himlen Runt Hörnet". I samband med 25-årsjubileet av den hyllade plattan gör Lisa två jubileumskonserter på Göta Lejon i Stockholm.

- Jag ser så oerhört mycket fram emot att väcka liv i de gamla låtarna, några av dem har jag inte framfört sedan mitten av 90-talet. Det blir spännande att se hur texterna landar i mig nu, att kliva tillbaka in i en skiva som betytt så mycket och som är en så viktig del av mitt liv - och andras, säger sångerskan.

Senast det gick att se Lisa Nilsson på scen var under våren 2016 då hon turnerade landet runt med nysläppta samlingsalbumet "Ingen Gör Det Bättre" samt låtarna från TV-serien "Så Mycket Bättre". Den här gången ligger fokus på succélåtarna från genombrottsplattan, men det bjuds även på en hel del andra godingar.

- Förutom att framföra plattans låtar kommer jag ta publiken med på en resa genom musik som inspirerat mig, musik som varit för mig vad Himlen Runt Hörnet kanske varit för dom, hälsar Nilsson.

Biljetterna släpps nu på onsdag!

Källa: www.stockholm.com/sv/visa/a2326