FIlmserien Fast & Furious blir arenashow! I januari nästa år vankas världspremiär i London och i maj når den actionfyllda showen Sverige.

Räkna med lika mycket action och spänning när en av världens största filmserier får liv i form av en häftig arenshow. Universal Brand Development, Fast Live Productions och Live Nation Entertainment kan i dag presentera Fast & Furious Live!

- Det har tagit många år men nu är vi otroligt glada att äntligen kunna visa alla fans det vi har skapat för att få ut Fast & Furious Live på en global scen. Med denna blandning av extraordinära stunts, specialeffekter, spännande 3D-projektioner och förare som pushar sina egna gränser, kommer varje show att skapa en oförglömlig upplevelse för live-publiken, berättar Rowland French, Creative Director & Executive Producer på Fast & Furious Live.

Publiken har att se fram emot två timmar med adrenalin och stuntnummer där många av bilarna och platserna från filmens viktigaste scener dyker upp. Känn hettan från brinnande avgaser och låt dig hänföras av bilarnas akrobatik!

- Som världens största liveunderhållningsbolag har vi varit med och gjort många helt fantastiska shower, men vi är extra stolta över just Fast & Furious Live, som kommer ge fansen en upplevelse på en helt ny nivå, säger Phil Bowdery, Executive President Touring International Music, Live Nation.

Den 25-27 maj 2018 kommer showen till Sverige och Ericsson Globe i Stockholm där det väntar fem shower. Biljetter släpps fredagen den 29 september.

Källa: www.stockholm.com/sv/visa/a2355