Två utsålda säsonger på Hamburger Börs i Stockholm och en enad kritikerkår. I vår kommer Danny Saucedo äntligen till Göteborg med sin succéshow "NU".

Efter en helt utsåld vår och en nästan helt utsåld höst i Stockholm har det blivit dags för Danny Saucedo att erövra västkusten. Med sin föreställning, som mottagit stående ovation efter stående ovation på Hamburger Börs, har begreppet "dinner club" fått sig en ny mening. Den 29 mars nästa år är det premiär för showen på The Theatre i Gothia Towers.

Bakom succéshowen står bland andra Martin Luuk som manusförfattare och Fredrik Benke Rydman som kreativ regissör. Dessutom har Danny med sig en tio man stor ensemble utav landets främsta musiker och dansare på scen. Göteborgspubliken har att se fram emot något helt nyskapande där det både blir intimt och grandiost i en kombination av häftig videoteknik, ljus- och ljudeffekter med spektakulär sång och dans. 

- Jag ser fram emot att komma till Göteborg, som har blivit som en andra hemstad för mig. Jag är otroligt peppad på att få bjuda in till fest på The Theatre med min show NU, hälsar Danny.

Biljetter släpps den 4 oktober.