Under två oktoberdagar förvandlas populära Göteborgshotellet Clarion Hotel Post till en enorm nattklubb och får samtidigt besök av flera världsstjärnor.

Det sprillans nya klubbkonceptet TAKE OVER intar Göteborg och Clarion Hotel Post den 20-22 oktober! Under helgen är hotellet enbart öppet för besökare till företeelsen som lockar med världsstjärnor som Alesso, Ingrosso och Nic Fanciulli.

Gäster kommer kunna dansa och umgås i hotellets två barer som helgen till ära görs om till nattklubbar. Postbaren på entréplan verkar som samlingspunkt för tillställningen medan klassiska Bon Bon Bar byter namn till "The 808 x NightFly Room" och satsar för fullt på techno. Här kommer bland annat Nic Fanciulli lira under en av kvällarna.

Bankettsalen Drottningporten blir huvudscen under helgen med storheter som Alesso och Ingrosso.

- Det är väldigt unikt och mycket av en VIP-känsla över hela evenemanget. Artisterna Alesso och Ingrosso spelar ju sällan för publik mindre än 15 000 personer, men nu på TAKE OVER blir det cirka en tiondel av det. Mig veterligen har detta aldrig gjorts tidigare i Norden, berättar Fredrik Blomberg, VD Clarion Post.

Main Stage
Ingrosso
Alesso
Sylvain Armand
Don Palm
Sia Talebi

The 808 x NightFly Room
Nic Fanciulli
Magdalena
Lehar
Shakarchi & Straneus
Farok Shakarchi

Fler artister tillkommer.