Spöklovet i Siljansbygden är tillbaka i början av november! Ta med hela familjen och sätt extra krydda på höstlovet.

Fjolårets Spöklov lockade fler besökare än någonsin tidigare och i år är det barnvänliga konceptet tillbaka med än fler spännande aktiviteter. Spöklovet, som går av stapeln den 2-5 november på flera anläggningar i Mora och Orsa, är en snällare version av det klassiska Halloweenfirandet.

- Utgångspunkten för Spöklov är våra anläggningar som ligger på nära avstånd i Siljansbygden. Varje anläggning har ett specialprogram med roliga, och lite småläskiga aktiviteter, att uppleva tillsammans, berättar Daniel Mäkinen, marknadschef hos arrangören Grönklittsgruppen.

Under lovet erbjuds boende på Mora Parken, Orsa Camping och Orsa Grönklitt, där det även arrangeras aktiviteter. Även på Sagolandet Tomteland och Orsa Rovdjurspark väntar ett fullspäckad program för alla barnfamiljer. Boka ditt lovpaket på spoklov.se, där boende och entré till samtliga anläggningar ingår. Här kan du även kika in årets program!

- Flera av våra gäster uttryckte i fjol att "det är var det roligaste höstlov vi haft i familjen". Och det är lite så vi tänker, vi vill sätta färg på höstlovet och skapa bra familjeminnen för livet, säger Daniel Mäkinen.

Programmet bjuder i år på bland annat Häxans egna Melodifestival, trollhus, dans kring fulgranen, spökdiscobowling, spökvandringar, pyssel och ansiktsmålning.

- Spöklov 2017 kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga, på alla våra anläggningar, hälsar Mäkinen.