Måns Zelmerlöw ger sig ut på världens snabbaste blixtturné. Den 8 november väntar 8 spelningar på endast 24 timmar för den tidigare Eurovision-vinnaren.

Åtta spelningar och fyra län på 24 timmar. Det kan inte vara något annat än världens snabbaste blixtturné Måns Zelmerlöw har framför sig. Artisten besöker åtta slumpmässigt utvalda platser under ett hektiskt dygn och det är upp till fansen att bestämma var det bär av.

- Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör jag det. Kanske hinner jag inviga någon fotbollsmatch? Oavsett vad så blir det enormt kul att göra något så här nyskapande och intimt, hälsar Måns.

Artisten lämnar den här gången band och rökmaskiner hemma och bjuder i stället på tre låtar unplugged. Har du tips på var någonstans Måns ska spela? På stjärnans egna Instagramprofil kan vem som helst ge förslag.

Klarar Zelmerlöw den tuffa utmaningen skänker Betsson 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation.

- Detta måste vara världens snabbaste turné. Jag älskar utmaningar och den här resan blir nog min tuffaste hittills. Jag ska såklart försöka njuta och ha kul på resan men samtidigt står det mycket på spel. Att kunna bidra med 100 000 kronor till min stiftelse betyder oerhört mycket, säger Måns.