Sveriges mest lysande stjärna just nu kommer hem!

Bara i år har hon vunnit pris som bästa artist på Grammisgalan och P3 Guld, släppt succéalbumet "So Good" med superlåtar som "Lush Life", "Ain't My Fault" och "Symphony" ft. Clean Bandit, kammat hem priset "Årets svenska artist" på MTV EMA Awards och turnerat världen över. 

Att Zara Larsson är vår största musikexport just nu är det inget tvivel om.

Nästa sommar landar hon på svensk mark igen då en storslagen festivalturné väntar för stjärnan. Det blir stopp i Helsingborg, Östersund, Uppsala och Karlskrona samt även Harstad, Bodö och Oslo i Norge.

Headlinar ny festival
Två av stoppen under den kommande turnén är med den helt nya endagsfestivalen Queen Of Pop. Zara Larsson är självklar huvudakt på festivalen som även bokat storheter som Icona Pop och Molly Sandén.

Festivalen får sin premiär på Sofiero Slott i Helsingborg den 27 juli nästa år. Därefter väntar Botaniska Trädgården i Uppsala den 3 augusti.

- Vi är övertygade om att Queens Of Pop kommer att bli en magisk kombination av grymma artister, glädje och en spännande mötesplats för vår publik, hälsar Malin Törnquist, festivalgeneral vid Paraply Produktion.

Biljetter släpps nu på fredag.