Samtidigt som det avslöjas att succéfestivalen Åre Sessions kommer tillbaka för ett andra år droppar arrangörerna årets tre första artister.

Sista helgen på skidsäsongen blir även nästa år något helt speciellt. Åre Sessions är klar för sin andra upplaga och redan nu kan festivalen avslöja sina första akter. Oskar Linnros, Tove Styrke och Janice intar alla vinterfestivalens scen denna april.

– Vi är superstolta över detta första artistsläpp. Oskar Linnros har en av landets främsta popkataloger i ryggsäcken, och har därtill släppt ett av årets bästa svenska album. Tove Styrke håller på att få ett enormt genomslag internationellt, så det känns extra kul att få presentera en konsert med henne på hemmaplan. Och så Janice, som är ett av våra mest spännande framtidshopp, säger Liza Nilsson, marknadsansvarig Åre Sessions.

Under Åre Sessions 2018 blir det mer fokus på aktiviteter utöver scenprogrammet. Besökare kommer bland annat kunna delta i yoga, toppturer och freeride sessions.

– Vi märkte att det fanns ett superstort intresse av att aktivera sig även på dagtid och vill, tillsammans med en massa grymma lokala aktörer, lyfta dessa aktiviteterna till nästa nivå under 2018, avslutar Liza Nilsson.

Åre Sessions går av stapeln den 27-28 april. Likt förra året slopas festivalbiljetten och i stället fungerar liftkorten som entrébiljett.