Än fler föreställningar läggs nu till på "Länge leve Sven-Ingvars"-turnén. Biljetterna till de nya datumen släpps redan i dag.

När Sven-Erik Magnusson gick ur tiden i början av förra året försvann en av vår tids största musikprofiler. Minnet av Sven-Erik lever dock kvar i den otroliga och mycket uppskattade låtskatt som Sven-Ingvars producerat de senaste sex decennierna. I vår och höst väntar en hyllningsturné till artisten och hans bidrag till svensk musik - men hans son Oscar Magnusson vid mikrofonen.

- Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden, säger Oscar.

Biljetterna till turnén är nästintill helt slut och nu släpps nya tillfällen att se konserten i Göteborg, Jönköping, Linköping och Stockholm. Ta du också möjligheten att följa med på en musikalisk resa genom Sven-Ingvars klassiker, hits och bortglömda guldklimpar. Biljetter släpps idag!