De senaste åren har intresset för Malmö Öl & Whiskyfestival ökat lavinartat. När festivalen nu arrangeras för nionde gången siktar arrangörerna på 14 000 besökare.

Malmö Öl & Whiskyfestival har varit en riktig höjdpunkt i evenemangskalendern de senaste fyra åren. Bakom succén står Taste Events som menar att det stora och varierande utbudet på mässan är vad som gjort festivalen så framgångsrik. Den 9-10 mars är det dags igen.

- Festivalen har något för alla sinnen och för alla typer av besökare. De etablerade konnässörerna vandrar omkring och har fördjupande samtal med över 100 utställare, som har fler än 500 dryckesalternativ att visa upp. Den blyge nykomlingen har alla chanser i världen att upptäcka nya sensationer och få en nyckel till spännande smakupplevelser, berättar Glenn Pålsson, Taste Events.

På mässan väntar inte bara öl och whisky, utan ett smörgåsbord för livsnjutaren. Här kan besökare ta en cigarr i loungen, provsmaka choklad, kaffe och charkuterier, slå sig ned hos barberaren och upptäcka de olika restaurangkoncepten som tagits fram särskilt för helgen.