I morse avslöjade arrangörerna bakom Summerburst att festivalen återvänder till platsen där allt en gång började: Stockholms Stadion.

Via en livesändning på sin Facebook-sida kunde Summerburst tidigare i dag berätta att Stockholmsfestivalen flyttas från Östermalms IP. Nygammal spelplats för den sjunde upplagan av festivalen blir Stockholms Stadion.

- Vi ÄLSKAR stadion och Summerburst gör sig absolut bäst i den härligt inramade nattklubbsmiljön som uppstår där. Der är helt klart bästa stället att göra Sveriges största nattklubb på! Vi är sjukt nöjda med Ullevi för Summerburst i Göteborg och nu har vi äntligen lyckats lösa samma variant på Stockholms Stadion också - med hela tre scener, säger Anders Boström, festivalgeneral Summerburst.

Summerburst 2018 genomförs i Göteborg den 1-2 juni och i Stockholm den 16-17 juni. I år har publiken själva fått rösta fram vilka artister de vill se på festivalen.

- Vi har världens bästa publik som verkligen engagerar sig i festivalen. För att ge tillbaka kärlek till dem har vi låtit dem rösta fram de artister de önskar se på festivalen och det är just dessa önskemål vi gjort allt för att tillgodose. Vi vet också att det ända sedan vi lämnade Stadion 2013 varit en stor önskan från publiken att vi en dag ska komma tillbaka. Summerburst 2018 kommer bli det bästa året någonsin!, hälsar Boström.

Årets line-up består av Axwell ? Ingrosso, Martin Garrix, Alan Walker, Nicole Moudaber, Heidi, Benny Benassi, La Fleur, Deorro och Will Sparks. Till Göteborg kommer också Armin Van Buuren och Hardwell medan Stockholm gästas av bland annat Diplo och Galantis.