En vecka kvar till fotbolls-VM och det kryper i hela kroppen! I Folkets Park i Malmö blir det startskottet på en månad lång fotbollsfest.

Den 14 juni sparkas fotbolls-VM igång i Ryssland. I Malmö väntar en stor VM-fest i Folkets Park med storbildsskärm, tävlingar, musik och fotbollsstudio.

Se det svenska landslaget ge sig an Sydkorea, Tyskland och Mexiko på storbild. Heja fram de blivande världsmästarna i semifinalerna och finalen och se de allra hetaste mötena i turneringen!

Dessutom blir det Studio Glasnost med fotbollsoraklet Cornelius Löfmark. En timme inför Sveriges matcher och både semifinaler och final blir det snack om allt från kulturen och livet till maten och musiken.

- Jag är lika taggad som Gattuso under den italienska nationalsången samtidigt som jag är lika fokuserad och nervös som Zidane när han kräktes innan han så mästerligt smekte in straffen mot England, säger Löfmark.

Programmet för Studio Glasnost bjuder bland annat på intervjuer med kända gäster, information om den kommande matchen och lagen som möts, tävlingar, kuriosa, nostalgiklipp och livemusik.