I dag släpper Malmöfestivalen ytterligare tretton akter till sommarens fest!

Nu kan Malmöfestivalen presentera ett helt gäng nya akter till sommarens musikprogram. Bland annat är Silvana Imam, Familjen, Mwuana och Rokia Traoré klara för folkfesten.

Alice Boman
Singer-songwriter från Malmö som debuterade 2013 med EP:n "Skisser". Hon spelade på festivalen redan 2015 - i sommar är hon tillbaka och det med nysläppta singlarna "Heartbeat" och "End Of Time" i bagaget.

Arabic Out Loud
En sångfest där hela publiken får vara med och sjunga. Här bjuds det på de mest populära låtarna inom arabisk musik.

Esther Kirabo
Stockholmssångerska som körat både bakom Eric Gadd och sjungit med Cody Chesnutt. På Malmöfestivalen får vi se henne ensam på scenen!

Familjen
Johan T Karlsson är äntligen tillbaka med sitt musikprojekt Familjen. Räkna med mängder av elektronisk pop denna augustikväll.

Jëlly
Jëlly blandar rap och sång som få. Debut-EP:n släpptes i fjol och nu får vi se Malmötjejen som jämförs med Cherrie på Malmöfestivalens scen.

Mwuana
Publik som kritiker älskar Mwuana, som tidigare i år kammade hem en P3 Guld för årets hiphop/r'n'b. För två år sedan gjorde han en hyllad show på Malmöfestivalen, nu får vi äntligen se honom igen!

Rokia Traoré
Räkna med malinesisk folkmusik, rockriff, jazz och pop när Rokia Traoré intar Stora Scenen i sommar. 

Råå
Råå, ett projekt med The Cardigans basist Magnus Svenningsson och Jenny Wilson, släppte tidigare i år den nästintill helt instrumentala plattan "Skånes Järnvägar". Missa inte denna upplevelse!

The Selecter & The Beat
De två brittiska banden The Selecter och The Beat delar scenen denna kväll på Malmöfestivalen. 

Silvana Imam
Behöver knappt någon presentation. Här är det progressiva beats, raka texter och hård rap som gäller. Är just nu aktuell med låtarna "4H" och "Ta Hand Om Dig".

Steve 'n' Seagulls
Finska gänget i Steve 'n' Seagulls bjuder på tolkningar av de allra största rockhitsen.

Vånna Inget
Med Karolina Engdahl i spetsen bjuder Vånna Inget på popmelodier och punkintensitet som är svårt att inte älska.

Yamato
Japanska slagverksgruppen Yamato har sedan 1993 gett över 3 500 konserter i över 50 olika länder. Nu kommer de till Malmö!