En svårslagen kombination väntar på Gunnebo Slott denna helg.

Lördagen den 18 augusti bjuder symfoniorkestern Gothia Concentus in till en storslagen Science fiction-konsert på Gunnebo Slotts sommarscen. Publiken har en unik musikresa att se fram emot med många av film-, TV- och spelvärldens absoluta favoriter.

- Förvänta er en mäktig musikupplevelse med alltifrån Star Wars och Star Trek till Jurassic Park och Super Mario Galaxy, säger Lennart Olsson, producent för symfoniorkestern Gothia Concentus.

Gothia Concentus är i dag en av landets största fristående symfoniorkestrar och består av nästintill 100 medlemmar, lika väl amatörer som professionella musiker. Förutom den självklara kärleken till musik brinner symfoniorkestern också för just science fiction och film. Tidigare har det gått att höra dem på allt från Retrospelsmässan till Göteborgs Kulturkalas - nu är det dags för kungligare miljöer.

- Science fiction och filmmusik älskas över generationsgränserna - alltifrån tonåringar till pensionärer tillhör våra fans. Nu ser vi fram emot att även bjuda Gunnebopubliken på en magisk kväll med välkända toner!