Peg Parnevik, Shirin och Crew of Me & You är alla klara för Hx i sommar.

Peg Parnevik
Peg Parnevik slog igenom med dunder och brak för tre år sedan när hon släppte supersingeln "Ain't No Saint". Samma år kammade hon hem utmärkelsen Årets Nykomling på P3 Guld-galan och sedan dess har artisten fortsatt att skörda framgång efter framgång. 

I fjol kom nya hiten "Loafers" och just nu är hon aktuell med senaste singeln "Goodbye Boy". Och inte nog med det; tillsammans med musikern Pontus Pettersson utgör hon duon GAMMAL, som i år debuterade med "Blommor där du står" - en låt som redan nu har över nio miljoner streams på Spotify. Fredagen den 2 augusti kan du se henne på Gröningen!

Shirin
Förra året släppte Shirin debutplattan "Almost Lover" och det blev succé direkt. Singeln "Together We Are Weak" har spelats på radiokanaler landet över och vi har sett henne som gästartist på både Melodifestivalen och Allsång på Skansen. I sommar, mer exakt den 3 augusti, har du möjlighet att se denna nya stjärna på Hx.

Crew of Me & You
Felix Rodriguez och Maja Ivarsson. Behövs det sägas mer? Duon som för snart två decennier sedan bildade världsbandet The Sounds har slagit ihop sina musikaliska talanger än en gång. Den här gången har de lämnat rocken bakom sig och utforskar istället elektrovärlden. Den 3 augusti kommer de till Helsingborg!