Nu blir det än fler cykeltimmar på Ramundberget!

Rekordhöga 8000 åk noterades i Fjällgårdsliften på Ramundberget förra året. Denna sommar utökar cykelparken sina öppettider för att kunna erbjuda än mer cykling på fjället. Liften håller numera öppet till klockan 16, vilket innebär att du kan spendera ytterligare två timmar på sadeln varje dag! På fredagar är det dessutom extraöppet i parken till klockan 19 med cykeldisco för de allra minsta.

- Vår flowtrail har blivit en jättesuccé och i sommar fortsätter vi även att bygga ut upplevelsen ytterligare med nya leder. Det känns därför extra bra att ta till vara på våra härliga sommardagar med ytterligare tio timmar liftburen åkning varje vecka, säger Lena Tusås, försäljnings- och marknadsansvarig på Ramundberget.

Extra spännande blir fredagarna då både liften och cykeluthyrningen håller öppet till tidig kväll. Maskoten Mickelina är självklart på plats och i pumptracken vankas cykeldisco för alla barn och deras vuxna. Det kommer också finnas beachstolar runt pumptracken och teknikbanan för de som vill ta en paus från cykeln - kanske med en glass från Mor Britas Veranda intill.

- Vi ser verkligen fram emot ett härligt cykelhäng här på bytorget i sommar och särskilt med vårt nya cykeldisco i pumptracken. Där blir det både skön musik och popcorn för de allra minsta cyklisterna. Det blir ett riktigt fredagsmys med både locals och långväga sommargäster, fjäll. och cykelentusiaster, säger Lena Tusås.