Julen har nått Göteborg! Vi har koll på vart du hittar stans julfiranden, marknader och aktiviteter.

Kyrkbytorget - Torsdag 21 november
Träffa den sjungande julgranen, värm dig med en kopp glögg och dansa till svängig julmusik denna dag på Kyrkbytorget! Julfirandet äger rum mellan klockan 18:00-19:30.

Axel Dahlströms Torg - Torsdag 28 november
Vid 17-tiden tänds julbelysningen på Axel Dahlströms Torg och det vackra Jullandskapet invigs. Besökare har att vänta julmusik, en sprakande brasa och självklart både glögg och pepparkakor.

Brunnsbotorget - Fredag 29 november
Kom till Brunnsbotorget den 29 november för att se klockstapeln tändas! Firandet startar vid 17-tiden då det också bjuds på sång, adventstal, pepparkakor och glögg.

Dr Fries Torg - Fredag 29 november
Hela Dr Fries Torg fylls av härlig julstämning fredagen den 29 november. Mellan klockan 15-18 väntar aktiviteter så som kranspyssel, marshmallowgrillning, tomtebesök och jultal. Klockan 17 tänds julgranen på torget och så blir det underhållning med den lilla sjungande julgranen.

Tuve Torg - Lördag 30 november
Kom till Tuve Torg dagen före första advent och fira in julen! Mellan 11-14 väntar besök av den sjungande julgranen, julpyssel och ponnyridning.

Hammarkulletorget - Söndag 1 december
Se den stora ljuskronan tändas på Hammarkulletorget denna första advent. Mellan klockan 16-18 bjuds det på julfika och alla barn är välkomna att ta en tur med häst och vagn.

Vårväderstorget - Torsdag 5 december
Torsdagen den 5 december kan du lämna din önskelista hos tomten på Vårdväderstorget. Det bjuds också på varm choklad, nygräddade pannkakor och pyssel. Firandet äger rum mellan 16-18.

Wieselgrensplatsen - Fredag 6 december
Wieselgrensplatsen bjuder in till julfirande med pyssel, julmusik, glögg och pepparkakor fredagen den 6 december. Julfirandet äger rum mellan klockan 15-18.

Selma Lagerlöfs Torg - Fredag 6 december
Fira in julen på Selma Lagerlöfs Torg den 6 december! Mellan 15-18 väntar pyssel, marshmallowsgrillning och besök av Jultomten. Dessutom bjuds det på pannkakor, glögg och a capella med Brunnsbo Gosskör.

Axel Dahlströms Torg - Lördag 7 december
Lördagen den 7 december är det dags för traditionell julfest på Axel Dahlströms torg. Det blir liveunderhållning med Victory Mountains och The Valleys Choir, julloppis, korvgrillning, lotterier, tomtestuga och fiskdamm. Självklart också hantverk, glögg och pepparkakor.

Olskroken - Lördag 7 december
Mellan klockan 11-15 den 7 december väntar julfirande i Olskroken. Det blir en dag med julmusik, häst och vagn, Olskrokstomten, nygräddade pannkakor, pysseltält och marshmallowsgrillning.

Hjällbo Centrum - Torsdag 12 december
Kom och skapa ditt egna julpynt, slå dig ned med en kopp varm choklad och hälsa på julmaskoten. Den 12 december mellan klockan 14-17 blir det julstämning i Hjällbo centrum.

Bergsjön Centrum - Torsdag 12 december
Fira in julen i Bergsjön! Mellan klockan 15-18 torsdagen den 12 december väntar tomtebesök, häst och vagn, julpyssel, nygräddade pannkakor och varm dryck.

Kortedala Torg - Fredag 13 december
Luciadagen på Kortedala Torg bjuder på traditionellt julmys med pyssel, luciatåg och värmande choklad. Dessutom blir det besök av Snögubben. Firandet äger rum mellan 15-18.

Kärra Centrum - Lördag 14 december
Flanera bland lokala hantverkare och mathantverkare, lämna din önskelista till Jultomten och delta i Julklappstävlingen i Kärra Centrum lördagen den 14 december. Mellan klockan 11-14 blri det härlig julstämning med julmusik, nygräddade pannkakor, glögg och pepparkakor.