Våren 2020 intar GES The Theatre i Göteborg med sin krogshow “Stanna Världen En Stund”. Nu står det klart att det också blir en fortsättning på Cirkus i Stockholm under hösten.

Biljetterna till poptrions krogshow i Göteborg gick åt i rasande fart och redan flera månader innan premiären var det slutsålt. Har du inte lyckats knipa en biljett till “Stanna Världen En Stund” på västkusten ges nu ännu en möjlighet - på Cirkus i Stockholm. Den 24 september intar Anders Glenmark, Thomas “Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt huvudstaden och stannar hela hösten.

- Man kan ju aldrig ta något för givet men visst har vi haft drömmar om att vår första, enda och sista krogshow också skulle kunna få spelas nån annanstans än i Göteborg. Men det är så mycket som ska jongleras, bökas, ordnas, sägas och tänkas innan en sån abrovink ska bli verklighet. Men nu är den delen avklarad och vi är verkligen vimmelkantiga av lycka och lust över att kunna berätta att vi kommer att STANNA VÄRLDEN EN STUND på Cirkus i Stockholm under hösten 2020, hälsar GES.