Den 25 januari väntar en rolig dag för hela familjen i centrala Södertälje.

Träffa favoriter som Mumintrollen och Smurfarna när Södertälje City bjuder in till en spännande familjedag. Lördagen den 25 januari mellan 12-17 kan du träffa och krama dina favoritkaraktärer, pyssla och delta i tävlingar.

- Vi vill skapa något glatt, ljust och trevligt att lysa upp januarimörkret med. Alla gallerior kommer ha roliga aktiviteter hos sig. Det är så kul när vi gör saker ihop, då lever hela stadskärnan upp, säger Erik Hanzon på Södertälje City.

På Kringlan och Telgehuset anordnas Luftvirvelkalas där det gäller att fånga så många rosenblad du bara kan på en minut. Du kan också trycka äppeltavlor. På Lunagallerian kan du träffa maskoten Pigge Pingvin och dessutom få tips och rådgivning om träning och hälsa.

- Att januari går i träningens tecken är superbra, viktigt är också att familjen och att göra saker tillsammans! Därför ser vi fram emot att tillsammans med Södertälje City och resten av stadskärnan skapa denna dag och aktiviteter för att bidra till detta!, säger Denise von Garrelts på Lunagallerian.