Under sommaren genomförs en rad konserter på Sofiero. Ta del av det fullspäckade schemat som utlovar en musikfylld sommar.

Längtar du efter att få gå på konsert? Under sommaren besöker en rad olika artister Sofiero, läs mer om några av de största evenemangen nedan.

Tomas Ledin – 2 juli

I sommar beger sig Tomas Ledin ut på turné med sin show ”En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits”. Som namnet utlovar kommer det att bjudas på minnen och nostalgi när sommarartisten nummer ett tar plats på scener runt om i landet. Den 2 juli kommer Tomas Ledin till Sofiero.

Lars Winnerbäck – 9 juli

En annan folkkär artist som satsar på en sommarturné i år är Lars Winnerbäck. Han kommer att uppträda runt om i landet, och på elva av hans konserter kommer även Joel Alme att vara med som särskild gäst. Den 9 juli går starten för hans turné när han tar plats på scen på Sofiero.

The Ark – 29 juli

The Arks återföreningsturné blev år 2020 uppskjuten på grund av rådande omständigheter. Men 2021 gör glamrockbandet ett nytt försök. Bandet kommer att genomföra ett 20-tal konserter runt om i landet, och i slutet av juli har det blivit Helsingborgs tur när det omtyckta bandet tar plats på Sofieros scen och bjuder på en oförglömlig kväll.

Uggla, Miss Li & Petter – 30 juli

Denna trio kom varandra nära under Så mycket bättres jubileumssäsong och bjuder nu på en turné tillsammans. I slutet av juli är det Helsingborgs tur när trion kommer till Sofiero och uppträder.

Toto – 10 augusti

Det kultförklarade popbandet Toto kommer under sommaren till Sverige för att bjuda på två spelningar – en i Göteborg och en i Helsingborg. Konserten går av stapeln på Sofiero den 10 augusti.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.