Under våren hittar du en rad olika evenemang och föreställningar i Växjö – här kan du läsa om några av de mest populära eventen under mars och april.

Magnus Betnér och Nisse Hallberg – 8 mars

Med sin föreställning “Bränner ner huset” bjuder komikerna Magnus Betnér och Nisse Hallberg på en underhållande och självutlämnande show. Turnén passerar en rad scener runt om i landet under våren, och den 8 mars har turen kommit till Växjö Teater.

John Lundvik – 9 mars

Den 9 mars bjuds det på vårkonsert med John Lundvik tillsammans med ett liveband. Konserten tar plats på Växjö Konserthus och pågår mellan klockan 17 och 19.

Schyffert Forever – 22 mars

Det var fem år sedan Henrik Schyffert stod på standup-scenen senast, men under 2024 är det dags igen. Den folkkäre komikern tar plats på scenen i Växjö Konserthus den 22 mars.

Bo Kaspers Orkester – 23 mars

Med det nya formatet “Bo Kaspers Orkester – In Concert” drar gruppen under 2024 ut på Sverige-turné. Bo Kaspers Orkester släppte ett nytt album i slutet av 2023 och den 23 mars uppträder de på Växjö Konserthus.

Växjö Ölfestival 2024 – 5-6 april

Är du en ölälskare? Då är Växjö Ölfestival någonting för dig. Den 5-6 april anordnas festivalen på Kök 11 och på plats finns ett antal bryggerier som bjuder på både inspiration och smakprover. 

Källa: www.vaxjo.com/visa/a3705