• Evenemang idag
2-4
Nov 2018
Värtahamnen Stockholm

Halloweenkryssningen

Succén ni alla väntat på är tillbaka! Årets upplaga sker på ett ännu större fartyg med bättre datum: Allhelgonahelgen, 2-4 November, med fartyget M/S Romantika mot Riga.

Förra året sålde vi slut i förväg, blev den mest omtalade kryssningen och hamnade på topp-10 evenemangen i Stockholm med 2052 gäster ombord. Ni var flera tusentals som kom i era grymma utklädnader och skapade en skräckfylld och minnesvärd Halloweenfest till havs. I år är inget undantag, för vi kommer vara större än någonsin…

För 8:e året i rad får Östersjön besök av demoner, vampyrer, spöken och onda andar. Med en unik blandning av de bästa aktörerna inom skräckvärlden och ett gigantiskt dansgolv med musikgenrer som ROCK - HARDSTYLE - HOUSE - RnB - TECHNO - 70’80’90’ HITS och mycket mer, så kommer vi, utan tvekan, att återigen leverera en av höstens mest upplevelserika evenemang - med fest och show - i världsklass.

Mer information
https://www.facebook.com/events/405778673166056/
https://www.tallinksilja.se/halloweenkryssningen
I siffror

173 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Mars