• Evenemang idag
Lördag
15
December 2018
Gustaf Vasa Kyrka Stockholm

Julstämning

Lördag den 15 december är dags för Janne Schaffers traditionella julshow "Julstämning", tillsammans med Peter Ljung, Riltons vänner och Scandinavian Strings. Efter förra årets 25-årsjubileum kommer Lasse Åberg tillbaka till den 26:e julshowen för att ännu en gång välkomna julen tillsammans med Janne i Gustaf Vasa kyrka.

Det kommer att bjudas på eget material från Janne Schaffer och Lasse Åberg, älskade låtar ur Ted Gärdestads och J:son Linds musikskatter samt givetvis även klassiska julsånger. Vi hör bland annat Stilla natt, Härlig är jorden, Det är en ros utsprungen, Norrland och Brusa högre lilla å.

Under kvällskonserten kl 19.00 kommer Björn J:son Lind-stipendiet att delas ut för fjärde gången till en ung instrumentalist och kompositör som arbetar genreöverskridande i Björn J:son Lindhs anda.

Om "Julststämning"
"Julstämning" grundades av Janne Schaffer och Björn J:son Lindh och är en av de mest populära och välbesökta julkonserterna i Stockholm. Under de över tjugo år som de genomförde "Julstämning" så hade de alltid en hemlig gäst. Det har varit artister, författare och skådespelare som Ted Gärdestad, Robert Broberg, Björn Ranelid, Pernilla August och Michael Nyqvist. Eftersom allt är annorlunda efter Björns bortgång för fem år sedan är den hemlige gästen inte längre hemlig. I år kommer vokalgruppen Riltons vänner som vunnit ett av à capella-världens "grammy" och gästar tillsammans med stråkensemblen Scandinavian Strings.


Lördag 15 december, kl 15:00 & kl 19:00

Biljetter
www.Biljettkiosken.se
Föreställningen är ca 1 timme och 40 minuter

Gustaf Vasa Kyrka, Stockholm
Karlbergsvägen 1-5
Tunnelbanestation Odenplan
Pris: 420 kr
I siffror

775 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni