• Evenemang idag
Söndag
6
Januari 2019
Annedalskyrkan Göteborg

Trettonhelgskonsert med Tenori & Jenny Silver

Efter succén i fjol återvänder Tenori till Annedalskyrkan i Göteborg söndagen den 6 januari. Denna gång tillsammans med schlagerdrottningen Jenny Silver och ackompanjerade av mästerpianisten Dan Lindén och cellisten Stina Larsdotter från Dan Lindéns orkester. De framför det bästa ur vår julmusikskatt varvat med utvalda delar ur opera- och musikalrepertoaren.

Jenny Silver var bosatt i Göteborg under många år och återvänder nu för denna konsert tillsammans med 3 tenorer.

”Jag mötte Jenny Silver på en utomhusfars förra sommaren där vi gjorde varsin roll. Vi tycker det ska bli väldigt roligt att få presentera henne för vår fantastiska Annedalspublik som vi i Tenori haft glädjen att bekanta oss med två gånger tidigare”, säger svenske Tenori-medlemmen Kalle Leander.


Idag drivs Tenori av den prisbelönte engelske tenoren Alexander Grove och den svenske tenoren Kalle Leander och ensemblen har sin bas i både London och Göteborg. Tenori grundades 2003 i London av Alexander Grove och har genom åren innehållit flera av Storbritanniens mest framträdande tenorer inom både opera och musikal. Startskottet för TENORI var tre välgörenhetskonserter, Cancer Research UK, British Heart Foundation och the National Kidney Research Fund. Det som kanske framför allt varit utmärkande för Tenori är att man hela tiden kunnat presentera ”the real thing” - riktiga operasångare på internationell nivå med erfarenhet från opera- och konserthus, the West End, skivinspelningar och Tv-produktioner, framträdanden för kungligheter och allmänheten, oavsett om det gällt arenakonserter, öppningsceremonier, bröllop eller företagevent.


Från Göteborg till Rom

Kort efter Annedalskonserten, närmare bestämt 17e januari, sammanstrålar TENORI i Rom och den spektakulära Villa Miani Via Trionfale dit de blivit inbjudna för att sjunga på en prisutdelning. Senare i vinter fortsätter miniturnén ”från West End till...”, som i höstas gjorde succé på Storan i Göteborg, med föreställningar på bl a Växjö Konserthus.

Biljetter: https://bit.ly/2SOuOnp
I siffror

365 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2025