• Evenemang idag
Torsdag
16
Maj 2019
Nefertiti Göteborg

Thomas Backman

Nefertiti presenterar:
Thomas Backman
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 16 maj 2019 kl 18.00

På scen c:a 20.00
Ålder 18 år
”Ett band handplockat i finaste delikatessdisken”- Patrik Lindgren, Lira
I Augusti 2018 släppte saxofonisten och klarinettisten Thomas Backman det kritikerrosade debutalbumet ”Did You Have A Good Day, David?”. Thomas är dock ingen debutant för den svenska publiken. I 15 år har han funnits närvarande i en mängd olika sammanhang med sitt personliga uttryck. Bl.a som medlem i Klabbes Bank & paavo eller som musiker med Sarah & Georg Riedel eller med Maia Hirasawa för att nämna några. När Thomas 2016 så satte ihop sitt första band i eget namn plockade han med sig några av sina favoritmusiker där alla var för sig är tunga namn på den svenska musikscenen. Förutom med sina egna soloprojekt har medlemmarna hörts med namn som Django Bates, Uri Caine, Filip Jers, Loney, dear & Petra Marklund. Musiken kombinerar element från likaväl bebop och frijazz som från hiphop, indiepop och kammarmusik. Ett band utanför boxen på den svenska jazzscenen idag.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thomas Backman, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Maj
Juni