• Evenemang idag
7-9
Jun 2019
Saab Car Museum Trollhättan

Saab Car Museum Festival 2019

Saab Car Museum Festival 2019 hålls i Trollhättan mellan den 7-9 juni. Upplev nostalgi och spännande bilhistoria vid Saab Car Museum.
Välkommen till Trollhättan kära Saabentusiast, önskar vi på Saab Car Museum tillsammans med de arrangerande Svenska Saabklubbarna. Vi känner oss hedrade av er närvaro och det internationella inslaget kommer att bli mycket påtagligt.

Den känslan som ni har bakom ratten på er Saab är kanske det viktigaste som binder oss entusiaster samman och vi hoppas att vi kan bjuda på ett program som kommer att inspirera er att diskutera Saab i allmänhet och synnerhet med gamla och nya vänner under veckoslutet.

Saab Car Museum Festival 2019
Temat för årets Saabfestival är Saab Design. Den unika och kända formen av exteriören, interiören, hjulen och uppmärksamheten på detaljerna som kännetecknar Saab.

Saab Car Museum är öppet mellan kl 10-18 alla tre dagar och erbjuder inte bara sina spännande utställningar utan också Saabrelaterade seminarier. Museet är utgångspunkten för hela festivalen, som alltid.

Fredag 7 juni blir en samlingsdag där alla Saabentusiaster samlas och umgås. Det är full aktivitet i museet med utställningar, seminarier och the Saab Talladega Slottrack etc.

Lördag 8 juni blir troligtvis den mest fullpackade dagen då Innovatumområdet runt museet fylls med bilar och juryn letar efter världens finaste Saabar inom 12 olika kategorier.

Söndag 9 juni blir marknadsdag, den viktigaste dagen för många, framför museet. Hitta de delar du saknar till din Saab! Det planeras även aktiviteter under Nationaldagen den 6 juni. Mer information finns på Saab Car Museums Facebook-sida här.

Och viktigast av allt: glöm inte att en Saab är till för att köras. Användas.
I siffror

597 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Trollhättan

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni