Söndag
15
December 2019
Kalmar Domkyrka Kalmar

Kalmar Domkyrkas julkonsert

Julen upphör aldrig att fascinera oss – hur den försätter oss alla i en stämning som lägger ett skimmer över landskapet, över staden, över det vi gör, över vissa melodier. Allting andas frid, eller längtan efter frid… och kanske saknad efter nära och kära som inte längre finns ibland oss. De konstfulla arrangemangens fylliga körsatser med diskantstämmor, enkla och rena partier för kör a cappella och läckert utarbetade orgelstämmor skänker skönhet och variation åt den rika julrepertoaren för kör och instrument. I alla tider har kyrkan velat betona det storslagna att Gud själv kommer till sin skapelse som ett litet barn. Tonsättare och författare har skänkt denna centrala tid av kyrkoåret en outsinlig ström av skönhet och reflektion.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Söndag 15 December 2019 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kalmar Domkyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kalmar Domkyrkas julkonsert, Kalmar Domkyrka

POPULÄRT I Kalmar JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Kalmar

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober
November