Måndag
6
Januari 2020
Kalmar Domkyrka Kalmar

Trettondedagskonsert

Vid årets jul- och trettondedagskonsert gästas vi och Nicodemuskören av Py Bäckman och, som traditionen bjuder, Kalmar Musiksällskap. Det bjuds på många mer eller mindre kända julsånger och sen hoppas vi att ni, alla konsertbesökare, vill vara med och sjunga extra många julpsalmer.
Trettondedagen är en av de äldsta kristna högtiderna och är den trettonde dagen under julen med juldagen medräknad. 6 januari firar vi att österländska stjärntydare – ”de tre vise männen” Kaspar, Melchior och Balthasar – hade upptäckt en nytänd stjärna på himlen. När detta fenomen inträffade visste de att Guds son skulle födas, så därför följde de stjärnan och fann så småningom den nyfödde Jesus tretton dagar efter jul.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Måndag 6 Januari 2020 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kalmar Domkyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trettondedagskonsert, Kalmar Domkyrka

POPULÄRT I Kalmar JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Kalmar

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober
November