• Evenemang idag
Fredag
6
September 2019
Teaterstudio Lederman Stockholm

VAR BLEV NI AV? eller EN SVENSK HUND HAR INGA RÄNDER

VAR BLEV NI AV?
eller EN SVENSK HUND HAR INGA RÄNDER

– En musikföreställning med svenska ord av HasseåTage.Vi skrattar fortfarande! Det raljanta och briljanta i HasseåTages alster kittlar oss ännu! Varför? Är inte humor en färskvara? Jo, kanske. Men i Svenska Ords humoresker finns något mer. En värme, en tilltro och en idé om världen. Och när vi ser oss omkring så känner vi igen oss. Världen är sig ännu lik. Endast värmen och tilltron är borta.

Men så kan vi inte ha det! Låt oss släppa in värmen i vår tid! Låt Lindeman tala! Leve den enkla vänligheten, den redbara ståndpunkten och den snuskiga limericken! I en kavalkad av glittrande sångnummer ger vi nytt liv åt HasseåTages muntrationer! En konsert. En föreställning. En show!

Utifrån Svenska Ords klassiska revyer har vi åstadkommit något alldeles extra! En musikföreställning med åtta musiker på scenen, med nyskrivna arrangemang för sånggrupp och med nyskriven text, som ger ny kontext åt originaltexten! Så att HasseåTage äntligen kan återta sin rättmätiga plats, där de gör sig som allra bäst. Nämligen i samtiden!

Så, mina damer och herrar, manegen är krattad, ridån är riggad och all rekvisita har rekvirerats! Återstår endast att luta sig tillbaka, och låta spelet börja!


På scenen:
Anna-Karin Westerlund - sång
Lisa Björänge - sång
Maria Holmström - sång
Jakob Alm - sång
Martin Åsander - sång, trumpet
Gunnar Åkerhielm - piano
Max Thornberg - bas
Carl Ottosson - trummor

Manus och arrangemang:
Gunnar Åkerhielm

Produktion och konstnärlig ledning:
Anna-Karin Westerlund
Gunnar Åkerhielm


Foto: Miki Anagrius
I siffror

212 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April