• Evenemang idag
Torsdag
26
September 2019
Kristinehovs Malmgård, Hornstull Stockholm

Axel von Fersens charmkurs

Axel von Fersens charmkurs är succén som ger dig diplom i charm. Som inledning på höstens turné i Sverige och nedslag i Finland, ges en extra föreställning i Stockholm.

AXEL VON FERSENS CHARMKURS
"Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville. " Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk afton med Caroline Donath.

Du får ta del av Axels tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig lekfullt och varsamt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Caroline har själv spelat Axel många gånger i monologen "Jag är Axel von Fersen!" och är expert på Axels charm.

Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst ?


FAQ

KOMMER AXEL ATT VARA DÄR?
Axels ande finns med på plats, allt för att få dig fullfjädrad i finess. Han röst är mörk och sammetslen. Caroline, som också är nyexad röstcoach, kan lära dig hur man gör.

JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER FRAMGÅNG. KAN AXEL HJÄLPA MIG?
Ja, det kan han.


"Riktigt roligt.. njuter av att tillbringa en afton i Donath/von Fersens storslagna sällskap." DN, om Carolines förra föreställning Jag är Axel von Fersen.

"När kvällen var slut ville jag ha mer." Scenkonstportalen, om Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition

"Var på teatern, det var tarvligt som vanligt." Axel von Fersen

Caroline Donath är skådespelare, logonom (röstcoach) och dramatiker. Hennes största succér "Axel von Fersens charmkurs", "Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition", och den tredje i trilogin, "Axel von Fersens hetta" har lockat tusentals besökare över hela landet på bl.a. Livrustkammaren och Drottningholms slottsteater. Hennes första föreställning "Jag är Axel von Fersen" spelades på Södra Teatern, Riddarhuset, Arvikafestivalen, Riksteatern och många andra ställen. Hon är specialiserad på olika röster och på att använda sig av ett autentiskt historiskt material.

BILJETTER: Köp genom att swisha 220 kr per biljett till
073-151 96 68
(Numret går till Anna Löfgren, föreståndare på Kristinehov.)
Skriv i meddelandet "Axel".

Ditt namn kommer automatiskt med på en listan från Swish till Kristinehov. När du kommer till dörren behöver du bara säga ditt namn. Ingen övrig bekräftelse kommer. Swisha = du har din biljett.

Kontaktperson Caroline Donath, skådespelare och historieunderhållare.
[email protected]
tel 0700-32 40 68.

Mer info på: www.axelvonfersen.com
I siffror

382 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April