• Evenemang idag
Lördag
9
November 2019
Hotell Trubaduren Göteborg

10 Island Blues 2019 på Hotell Trubaduren

Vi är mitt i höstrusket, mörkret lägger sig över våra öar och det är dags att skapa lite stämning. Därför sätter vi upp ett Bluesevent på Hotell Trubaduren Hönö.
Vi startar med en Bluesbuffé med både varma och kalla rätter. Efter intagen måltid börjar vi lite soft med akustisk blues och följer upp med 3 olika band och mixar med akustisk musik mellan banden. Det blir Blues musik av olika slag och från olika tidshorisonter, på engelska, svenska och ö-mål.ALLA bokningar göras via Hotell Trubaduren. Detta gäller då bordsbokning och Hotellbokning. Gå in på webbsidan http://hotelltrubaduren.se/home/event.html välj paket eller bara en bordsbokning. Där kommer det även att finnas ett antal erbjudande för eventet. 3 band samt ett antal trubadurer kommer att underhålla under kvällen. Görans Blues Band från Åmål, Basement Blues och Elektriska BluesBandet från öarna. Utöver dessa kommer Dick & Kathe, Christer Eliasson och Peter Banjo Landqvist att underhålla akustiskt.Görans Blues Band – Åmål. Det har blivit många band och konstellationer genom åren men idag består bandet av Jimmy Östlund på gitarr, Albin Östlund på trummor, Tomas Andersson på bas och Göran på gitarr, munspel och sång.
+ Visa hela texten

I siffror

331 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2025
Februari 2025
April 2025