• Evenemang idag
Onsdag
27
November 2019
Frölunda Kulturhus Göteborg

Ut och stjäla hästar

Stora salen. Norge 2019. Drama. Från 11 år. 2 tim 3 min.
Efter mer än femtio år i Sverige flyttar änklingen Trond tillbaka till Norge, nära den platsen vid gränsen mellan brödraländerna där han 1948 upplevde en sommar han helst vill glömma. Sommaren då ett barn sköts ihjäl och hans far lämnade familjen för en annan kvinna. Hans närmaste granne är en äldre man med hund. Mannen haltar betänkligt och snart förstår Trond att han är en speciell person som han kände för femtio år sedan. Hans minne återvänder till den där morgonen då allt började, då han skulle gå ut och stjäla hästar... Filmen bygger på Per Pettersons internationella bestseller, som är en av nordens största romansuccéer någonsin. Filmen belönades med Silverbjörnen i Berlin i år.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frölunda Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ut och stjäla hästar, Frölunda Kulturhus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
December
Januari 2020