• Evenemang idag
Fredag
20
December 2019
Skylten Linköping

Skylten: Avantgardet

City to City presenterar:

Avantgardet
+ Support

Vart: Skylten, Linköping
När: 19:00 den 20 December
Förköp: 150kr + Service avgift
Biljetter: https://bit.ly/2zfIcLc

Avantgardet släpper albumet ”Mellan miljonprogram och Thailand” och åker på turné

Den 1 november släpps Avantgardets efterlängtade fjärde skiva ”Mellan miljonprogram och Thailand”. Releasen följs direkt upp av en turné i december där det hyllade livebandet spelar i Stockholm, Göteborg, Linköping och Kalmar.

Det flerfaldigt Grammisnominerade indiebandet har under sommaren spelat in en ny fullängdare med ambitionen att för första gången försöka fånga den energi som de blivit kända för att bjuda sin publik på live. Skivan blir bandets fjärde på lika många år och redan nu meddelar bandet att de ger sig ut på turné innan året är slut.

– Det känns mer än någonsin som att musiken vi släpper och spelningarna vi gör har ett gemensamt värde. Den nya skivan är gjord för att lyssnas på och upplevas live. Som alltid blir allt mycket större, finare och oförglömligt när vi får dela det tillsammans med vår publik och vi är så glada över att kunna åka ut på en sväng och möta alla med de nya låtarna direkt, säger Avantgardets sångare och frontperson Rasmus Arvidsson.

Avantgardets senaste album ”Alla känner apan” blev utsedd till 2018 års bästa skiva av Sonic Magazine och blev dubbelt Grammisnominerad, vilket gör ”Mellan Miljonprogram och Thailand” till en av de mest efterlängtade svenska releaserna i år.

Trots en enad kritikerkår som unisont hyllat bandets samtliga skivor är det ändå på scenerna Avantgardet blivit mest omtalat och uppskattat. På bara tre år har indiesensationen fått en av landets mest hängivna fanskaror och oavsett stad eller tillfälle beskrivs deras spelningar som unika.

Sagt om Avantgardet:
- ”Omöjligt att inte ryckas med i Avantgardet-familjen som består inte bara av bandet, utan publiken också” – Sonic Magazine
- "Kärleken till publiken är villkorslös. Det är inte för inte som de kallas Sveriges bästa liveband” – NSD
- ”Bland det vackraste jag sett” – Aftonbladet
- "Inga kan fria till publiken som Avantgardet” – VF
- ”Det finns inte en chans att stå emot urkraften från Avantgardet” – NT
- ”Vem faan kan värja sig mot detta?” – Gaffa

Arrangemanget sker i samarbete mellan City to City/KF Gaphals, Kultur och Fritid Linköping samt Studieförbundet Vuxenskolan
I siffror

424 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Linköping

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars
April
Maj
Juni
Augusti
Oktober
November
December