• Evenemang idag
Lördag
7
Mars 2020
Estrad Södertälje

Samtal på Estrad: Signe, Katharina, Boel och Hanna

Signe Andersson, Katharina Elmsäter-Svärd, Boel Godner och Hanna Klingborg
De har alla fyra haft framträdande offentliga roller i Södertälje. Med uppdrag som kommunstyrelsens ordförande, kommunfullmäktiges ordförande, kommundelsnämndsordförande, minister, vd i byggföretagens branschorganisation och ordförande i en anrik idrottsförening har de både varit en del av Södertäljes och Sveriges utveckling och påverkat den. Här företräder de inte några politiska partier utan bara sig själva. Hur ser de på Södertäljes förändring genom årens sedan Södertälje Stadsscen invigdes? Södertälje är en kommun som på många vis präglats av en maskulin kultur både inom industri, idrott och politik. Hur ser de på förutsättningarna för sitt eget engagemang ur det perspektivet?

+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 7 Mars 2020 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Estrad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Samtal på Estrad: Signe, Katharina, Boel och Hanna, Estrad

POPULÄRT I Södertälje JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Södertälje

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
April