Söndag
4
September 2022
Fållan Stockholm

RUSS - Shake The Globe Tour

AMERIKANSKA RAPPAREN RUSS TILL SVERIGE MED SHAKE THE GLOBE TOUR!
Med hits som "What They Want" och "Losin Control" är Russ ett av de mest intressanta namnen det senaste decenniet. Senast han var i Sverige var en stor succé och nästa år är det äntligen dags igen! 4 september 2022 spelar Russ på Fållan i Stockholm!

Den tjugoåtta-åriga rapparen, singer-songwritern och producenten Russ går sin egen väg, i sin egen takt. Genom att göra detta har han bevisat att han inte behöver ett stort bolag för att lyckas få över 10 miljarder streams på Spotify/Apple Music, hamna på Forbes 2019 ”30 under 30,” komma på plats nummer 20 på Forbes ”30 under 30 Cash Kings” för flest slutsålda arenor i både USA och världen över, samt bli en av de mest populära och intressanta rapparna just nu.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Söndag 4 September 2022 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Fållan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. RUSS - Shake The Globe Tour, Fållan

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti