Lördag
2
Oktober 2021
Södra Teaterns Stora Scen Stockholm

An Evening With Avatarium

An Evening With Avatarium på Södra Teatern i Stockholm i oktober 2021

Det svenska progressiva doom metal-bandet Avatarium kommer i höst att göra en helaftonsföreställning på anrika Södra Teatern i Stockholm.

2 oktober 2021: Stockholm, Södra Teatern

Det var 2012 som Avatarium bildades av Candlemass låtskrivare och basist Leif Edling. Året därpå debuterade de med EP:n Moonhorse som fick ett enormt bra mottagande. Fyra fullängdare har följt, bland annat "The Fire I Long For" som kom ut i slutet på 2019 och blev utnämnd till månadens skiva i Metal Hammer och ett flertal andra stora europeiska magasin. Avatarium är ett genuint liveband som blandar blytunga riff med vackra, sköra akustiska partier. Bandet frontas av karismatiska och kraftfulla sångerskan Jennie-Ann Smith och rör sig obehindrat mellan stenhård metal och mörk gospel/blues.
+ Visa hela texten

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Södra Teaterns Stora Scen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. An Evening With Avatarium, Södra Teaterns Stora Scen

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
September