Fredag
22
Oktober 2021
Stallbacken kultur Sollentuna

Stina Wollter - Konst, kropp och motstånd

En websänd föreläsning med Stina Wollter

Sändningen kommer att ske den 22 oktober kl 19:00. Länken till sändningen finns tillgänglig i 48 timmar för dig som köper biljett till föreläsningen.


Konst, kropp och motstånd

En föreläsning full av bilder, berättelser, sanning, smärta, skapande, konst, kroppstrix, livslust och dans. Stina Wollter beskriver de invasioner och den press som vi människor utsätts för och sin väg till- och strategier för - motstånd och överlevnad. Något som helt oväntat ledde till en hel folkrörelse, människor som dansade fram på sociala medier med en uttalad längtan och ett krav på fredade rum kring varje kropp. Stina Wollter är en konstnär, pedagog, författare och aktivist som tar fajten för allas rätt att få vara sig själva och fylla sin plats på jorden.
+ Visa hela texten

Boka på Tickster
I siffror

37 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stallbacken kultur). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stina Wollter - Konst, kropp och motstånd, Stallbacken kultur

POPULÄRT I Sollentuna JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Sollentuna

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Oktober