• Evenemang idag
Fredag
13
Maj 2022
Fasching Stockholm

Donny Benet

Han började som studiomusiker men blev ett nu-disco-fenomen på egen hand.Det var med 2018 års album The Don som Donny Benét blev just ”The Don” med alla. Med hitlåtar som den mjukt svävande discopärlan ”Konichiwa” och energifyllda discokaramellen ”Santorini” tog den australiske multiinstrumentalisten världen med storm. Soundet var tydligt förankrat i åttiotalets italo disco och blinkade ogenerat till föregångare som Giorgio Moroder. Allt med en otyglad glädje och en humor som matchas av en mild självironi och en inbjudande humor. Dessutom gör han perfekt arrangerade låtar. The Don kan konsten att klämma smittande melodier ur sina syntar samtidigt som han låter trummaskinerna ständigt hänvisar till dansgolvet. The Weeknd lär ha lyssnat sönder sitt ex av The Don innan han langade ur sig världshitten ”Blinding Lights”.
+ Visa hela texten

Boka på Tickster
I siffror

159 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Fasching). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Donny Benet, Fasching

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti