• Evenemang idag
Onsdag
13
Juli 2022
Gasklockorna Gävle

Avantasia + Battle Beast

Åldersgräns: 13 år

Onsdag 13 juli, dagen innan Gefle Metal Festival börjar, kommer Avantasia göra en exklusiv helaftonsspelning vid Gasklockorna.


Det var 1999 som Edguy-sångaren Tobias Sammet beslutade sig för att göra ett projekt vid sidan om sitt huvudband och året därpå släpptes första singeln. Så här 20 år senare kan vi konstatera att Avantasia har överträffat alla förväntningar. Med åtta otroligt framgångsrika album och flera världsturnéer i bagaget är Avantasia ett av europeisk metals starkaste namn. I höstas gjorde Avantasia en utsåld spelning i Stockholm och nu när det är dags att fira 20-årsjubileum har Tobias Sammet beslutat sig för att komma tillbaks till Sverige för en exklusiv spelning i Gävle.
+ Visa hela texten

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gasklockorna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Avantasia + Battle Beast, Gasklockorna

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gävle

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti
September
Oktober
November