• Evenemang idag
Måndag
20
Juni 2022
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

FÖREDRAG med författaren Aino Trosell

I sommar visar Dunkers kulturhus en utställning om Helsingborgs varv. Utställningen heter Ett skepp blir till och handlar om Helsingborgs varv mellan åren 1866–1969. I anknytning till utställningen arrangeras också flera programpunkter, bland annat kommer författaren Aino Trosell och föreläser om Göteborgs varvsepok.
Aino Trosell är föreläsare och författare och har bland annat skrivit boken Varvsslammer (2021). Boken handlar om varvsslamret på Göteborgs norra älvstrand. I föredraget på Dunkers kulturhus Författaren berättar hon om Göteborgs varvsepok i allmänhet och boken Varvsslammer i synnerhet.Närheten till vattnet har spelat en viktig roll både för Helsingborg och Göteborg.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Måndag 20 Juni 2022 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

10 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FÖREDRAG med författaren Aino Trosell, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli