• Evenemang idag
Torsdag
30
Juni 2022
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

NUAN - Föreläsningar och samtal om det urbana konstfältet

National Urban Art Network (NUAN) arbetar för den urbana konstens utveckling. Under H22 City Expo bjuder man in till två halvdagar på Dunkers kulturhus med föreläsningar och samtal kring olika teman som belyser konst i staden.
De två halvdagarna riktar sig både till dig som arbetar producerande eller främjande inom det urbana konstfältet samt till dig som bara är nyfiken och vill ta del av programutbudet. Var med och diskutera kring teman som till exempel den urbana konsten och konstkritikerns roll, kulturarv och minnespolitik samt staden och byråkratin. Fullständigt program och tider presenteras vid ett senare tillfälle. (länk till anmälningsformulär kommer).
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 30 Juni 2022 11:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

25 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. NUAN - Föreläsningar och samtal om det urbana konstfältet, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli