• Evenemang idag
Tisdag
12
Juli 2022
Nöjesgrytan Helsingborg

KULIJULI 12 juli

Kulijuli 2022
GULD OCH GRÖNA SKOGAR OCH EN HÄRLIG ARTISTKAVALKAD
Årets tredje kulijuliafton – tisdagen den 12 juli – blir det ett kärt återseende av en äkta kulijulifavorit.

Vi välkomnar Hasse Andersson denna afton. Vad mer kan man önska och begära? Eller? Denne härlige artist och människa som älskas av en publik i alla åldrar; en man med otaliga succéer i bagaget. Alltid med ett varmt leende på läpparna, bakom country-skägget som river av den ena skånska pärlan efter den andra. Denna afton bekantar vi oss dessutom ytterligare med Idol-stjärnan Sunny Taylor, som svenska folket tog till sitt hjärta i höstas, när hon bjöd på sig själv i direktsändning. I förshowen denna afton möter vi Klippans Bruksspel med ett axplock från sommarens musikalföreställning ”Silver Hill”. Med axelvaddar, gigantiska plastörhängen och medryckande musiknummer, låter vi tidsmaskinen ta oss tillbaka till en alldeles galet härlig och osannolik värld.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 12 Juli 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Nöjesgrytan
Tisdag 19 Juli 2022
I siffror

24 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesgrytan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. KULIJULI 12 juli, Nöjesgrytan

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli