Lördag
3
September 2022
Malmö Arena Malmö

Lord of The Dance

LORD OF THE DANCE
25 års jubileumsturné
Malmö Arena lördag 3 september 2022 kl 19:00

Lord of The Dance har under 25 år turnerat runt om i världen med fler än 60 miljoner besökare. Det gör den till en av världens mest framgångsrika dansproduktioner.
I denna 25 årsjubileumsshow kommer Michael Flatley att återuppliva och uppdatera originalversionen av Lord of The Dance - riktad till nya generationer av fans. Ny musik, ny iscensättning, nya kostymer och ny koreografi från 40 av världens största stjärnaspiranter samt spjutspetsteknologiska specialeffekter och ljussättning. Med andra ord är det en fusion av det bästa från den traditionella dansen och energin från ny musik och dans. Showen leder publiken in i en mystisk värld genom precisionsdans med mer än 150 000 "taps" och konstnärlig ljussättning.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 3 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lord of The Dance, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Malmö

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2023
Februari 2023
Mars 2023
April 2023
September 2023