5-6
Sep 2022
Kulturens hus - Stora salen Luleå

John Cleese - Last Time To See Me Before I Die

I september i år föräras Luleå med besök av den legendariske John Cleese. Han var inte bara den längste medlemmen i Monthy Python utan måste sägas vara en av den moderna komedins gudfäder. Det här här förmodligen sista chansen att se honom på scenen.
För ett antal år sedan tog John Cleese ”Last time to see me before I die”-föreställningen på turné i Kanada där den spelades för utsålda hus och möttes av skratt, jubel och applådåskor. Som framgår av turnéns titel så utlovar han att det här är sista chansen att se honom på scenen innan han dör. Det är få som bemästrar svart komedi som Cleese. Han delar med sig av berättelser om familj och vänner och håller bland annat ett lysande begravningstal till sig själv.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Måndag 5 September 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
Tisdag 6 September 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturens hus - Stora salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. John Cleese - Last Time To See Me Before I Die, Kulturens hus - Stora salen

POPULÄRT I Luleå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Luleå

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
September
Oktober
November
December