Fredag
16
September 2022
Kulturbruket på Dal Mellerud

Clara Klingenström

Clara Klingenström föddes 1995 på Gotland och fick sitt genombrott i Melodifestivalen 2021 med låten Behöver inte dig idag. Med den kvalificerade hon sig till finalen och blev svenska folkets trea. Låten gick även upp på Svensktoppens förstaplats och stannade på listan i hela 25 veckor. I oktober 2021 fick Clara ta emot sin första Rockbjörn för Årets Genombrott. Clara skriver pop på svenska i sin råaste form och har blivit hyllad för sina ärliga och nakna texter med stark igenkänningsfaktor. Hon sjunger okonstlat, med stor uppriktighet och många lager av både svärta och ljus. Bakom sig har hon många tuffa erfarenheter, där hon bland annat kämpat med psykisk ohälsa och lämnat en våldsam relation. Om Behöver inte dig idag säger Clara: “Tanken från början var att jag satt ner och sjöng till mig själv, till just faktiskt de här mörka sidorna som jag har, där jag har haft problem med ångest under så många år.”
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 16 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Kulturbruket på Dal
Onsdag 31 Augusti 2022
I siffror

4 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Kulturbruket på Dal natten mellan 16 och 17 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Clara Klingenström, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Mellerud

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Augusti